Collection
+
tafledger:

robert duvall, jesse eisenberg, colin firth, mark ruffalo, ryan gosling, and james franco. photographed by bill phelps (owner of moto cafe, williamsburg, brooklyn).
+
wnderlst:

Geirangerfjord, Norway | Adam Machowiak
+
+
cjwho:

House in Balsthal by Pascal Flammer | via
Pascal Flammer created this timber house in Balsthal. There are two principal floors; one set 75 cm below the earth, one 1.50 m above. The ground floor consists of one single family room with a noticeably low horizontal ceiling. In this space there is a physical connection with the nature outside the continuous windows.
The space above is the inverse. This floor is divided into four equal rooms with 6m high ceilings. The height defines the space. Large windows open to composed views of the wheat field. Whereas the ground floor is about connecting with the visceral nature of the context, the floor above is about observing nature – a more distant and cerebral activity.
CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

House in Balsthal by Pascal Flammer | via
Pascal Flammer created this timber house in Balsthal. There are two principal floors; one set 75 cm below the earth, one 1.50 m above. The ground floor consists of one single family room with a noticeably low horizontal ceiling. In this space there is a physical connection with the nature outside the continuous windows.
The space above is the inverse. This floor is divided into four equal rooms with 6m high ceilings. The height defines the space. Large windows open to composed views of the wheat field. Whereas the ground floor is about connecting with the visceral nature of the context, the floor above is about observing nature – a more distant and cerebral activity.
CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

House in Balsthal by Pascal Flammer | via
Pascal Flammer created this timber house in Balsthal. There are two principal floors; one set 75 cm below the earth, one 1.50 m above. The ground floor consists of one single family room with a noticeably low horizontal ceiling. In this space there is a physical connection with the nature outside the continuous windows.
The space above is the inverse. This floor is divided into four equal rooms with 6m high ceilings. The height defines the space. Large windows open to composed views of the wheat field. Whereas the ground floor is about connecting with the visceral nature of the context, the floor above is about observing nature – a more distant and cerebral activity.
CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

House in Balsthal by Pascal Flammer | via
Pascal Flammer created this timber house in Balsthal. There are two principal floors; one set 75 cm below the earth, one 1.50 m above. The ground floor consists of one single family room with a noticeably low horizontal ceiling. In this space there is a physical connection with the nature outside the continuous windows.
The space above is the inverse. This floor is divided into four equal rooms with 6m high ceilings. The height defines the space. Large windows open to composed views of the wheat field. Whereas the ground floor is about connecting with the visceral nature of the context, the floor above is about observing nature – a more distant and cerebral activity.
CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

House in Balsthal by Pascal Flammer | via
Pascal Flammer created this timber house in Balsthal. There are two principal floors; one set 75 cm below the earth, one 1.50 m above. The ground floor consists of one single family room with a noticeably low horizontal ceiling. In this space there is a physical connection with the nature outside the continuous windows.
The space above is the inverse. This floor is divided into four equal rooms with 6m high ceilings. The height defines the space. Large windows open to composed views of the wheat field. Whereas the ground floor is about connecting with the visceral nature of the context, the floor above is about observing nature – a more distant and cerebral activity.
CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

House in Balsthal by Pascal Flammer | via
Pascal Flammer created this timber house in Balsthal. There are two principal floors; one set 75 cm below the earth, one 1.50 m above. The ground floor consists of one single family room with a noticeably low horizontal ceiling. In this space there is a physical connection with the nature outside the continuous windows.
The space above is the inverse. This floor is divided into four equal rooms with 6m high ceilings. The height defines the space. Large windows open to composed views of the wheat field. Whereas the ground floor is about connecting with the visceral nature of the context, the floor above is about observing nature – a more distant and cerebral activity.
CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

House in Balsthal by Pascal Flammer | via
Pascal Flammer created this timber house in Balsthal. There are two principal floors; one set 75 cm below the earth, one 1.50 m above. The ground floor consists of one single family room with a noticeably low horizontal ceiling. In this space there is a physical connection with the nature outside the continuous windows.
The space above is the inverse. This floor is divided into four equal rooms with 6m high ceilings. The height defines the space. Large windows open to composed views of the wheat field. Whereas the ground floor is about connecting with the visceral nature of the context, the floor above is about observing nature – a more distant and cerebral activity.
CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

House in Balsthal by Pascal Flammer | via
Pascal Flammer created this timber house in Balsthal. There are two principal floors; one set 75 cm below the earth, one 1.50 m above. The ground floor consists of one single family room with a noticeably low horizontal ceiling. In this space there is a physical connection with the nature outside the continuous windows.
The space above is the inverse. This floor is divided into four equal rooms with 6m high ceilings. The height defines the space. Large windows open to composed views of the wheat field. Whereas the ground floor is about connecting with the visceral nature of the context, the floor above is about observing nature – a more distant and cerebral activity.
CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
+
takeovertime:

(via Colibri Chair by Markus Johansson for HansK - Design Milk)
+
cjwho:

The Jagdhaus Tamers by EM2 Architekten | via
Located in San Vigilio di Marebbe, Italy, the Jagdhaus Tamers is a cozy mountain cabin built entirely of wood. Designed by EM2 Architekten, the cabin has the special feature of a wall that can be opened up completely, exposing the home to the environment that surrounds it - and the stunning mountain viewscapes.. Built with minimal windows so that when it is empty it can be buttoned up and safe from curious wildlife, the home has a few long and linear windows and one large glazing that let the natural light in, but its not until the wall is opened up that the connection with the outdoors is complete.
The Jagdhaus Tamers is surrounded by a forest of tall, majestic trees that is home to a wide array of wildlife and when the homeowners spend time in their home away from home, they have a unique ability to enjoy the beautiful sounds of nature.
Photography: Mads Mogensen
CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

The Jagdhaus Tamers by EM2 Architekten | via
Located in San Vigilio di Marebbe, Italy, the Jagdhaus Tamers is a cozy mountain cabin built entirely of wood. Designed by EM2 Architekten, the cabin has the special feature of a wall that can be opened up completely, exposing the home to the environment that surrounds it - and the stunning mountain viewscapes.. Built with minimal windows so that when it is empty it can be buttoned up and safe from curious wildlife, the home has a few long and linear windows and one large glazing that let the natural light in, but its not until the wall is opened up that the connection with the outdoors is complete.
The Jagdhaus Tamers is surrounded by a forest of tall, majestic trees that is home to a wide array of wildlife and when the homeowners spend time in their home away from home, they have a unique ability to enjoy the beautiful sounds of nature.
Photography: Mads Mogensen
CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

The Jagdhaus Tamers by EM2 Architekten | via
Located in San Vigilio di Marebbe, Italy, the Jagdhaus Tamers is a cozy mountain cabin built entirely of wood. Designed by EM2 Architekten, the cabin has the special feature of a wall that can be opened up completely, exposing the home to the environment that surrounds it - and the stunning mountain viewscapes.. Built with minimal windows so that when it is empty it can be buttoned up and safe from curious wildlife, the home has a few long and linear windows and one large glazing that let the natural light in, but its not until the wall is opened up that the connection with the outdoors is complete.
The Jagdhaus Tamers is surrounded by a forest of tall, majestic trees that is home to a wide array of wildlife and when the homeowners spend time in their home away from home, they have a unique ability to enjoy the beautiful sounds of nature.
Photography: Mads Mogensen
CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

The Jagdhaus Tamers by EM2 Architekten | via
Located in San Vigilio di Marebbe, Italy, the Jagdhaus Tamers is a cozy mountain cabin built entirely of wood. Designed by EM2 Architekten, the cabin has the special feature of a wall that can be opened up completely, exposing the home to the environment that surrounds it - and the stunning mountain viewscapes.. Built with minimal windows so that when it is empty it can be buttoned up and safe from curious wildlife, the home has a few long and linear windows and one large glazing that let the natural light in, but its not until the wall is opened up that the connection with the outdoors is complete.
The Jagdhaus Tamers is surrounded by a forest of tall, majestic trees that is home to a wide array of wildlife and when the homeowners spend time in their home away from home, they have a unique ability to enjoy the beautiful sounds of nature.
Photography: Mads Mogensen
CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

The Jagdhaus Tamers by EM2 Architekten | via
Located in San Vigilio di Marebbe, Italy, the Jagdhaus Tamers is a cozy mountain cabin built entirely of wood. Designed by EM2 Architekten, the cabin has the special feature of a wall that can be opened up completely, exposing the home to the environment that surrounds it - and the stunning mountain viewscapes.. Built with minimal windows so that when it is empty it can be buttoned up and safe from curious wildlife, the home has a few long and linear windows and one large glazing that let the natural light in, but its not until the wall is opened up that the connection with the outdoors is complete.
The Jagdhaus Tamers is surrounded by a forest of tall, majestic trees that is home to a wide array of wildlife and when the homeowners spend time in their home away from home, they have a unique ability to enjoy the beautiful sounds of nature.
Photography: Mads Mogensen
CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
+
+
oliveargyle:

I don’t really know what to do with myself when I see a sexy chair. I’m just saying.
+
nevver:

Get happy
nevver:

Get happy
+
beardbrand:

An Royal Air Force pilot getting a haircut during a break between missions, Britain, 1942, posted by historicaltimes
+
nevver:

McDonalds Is Impossible, Chelsea Martin
nevver:

McDonalds Is Impossible, Chelsea Martin
nevver:

McDonalds Is Impossible, Chelsea Martin
nevver:

McDonalds Is Impossible, Chelsea Martin
nevver:

McDonalds Is Impossible, Chelsea Martin
nevver:

McDonalds Is Impossible, Chelsea Martin
+
+
cjwho:

Bahrain National Theatre, Manama, Bahrain by Architecture-Studio
The program of this project includes a main auditorium of 1,001 seats, a flexible auditorium of 150 seats, and exhibition areas. Bahrain, “the kingdom of the two seas,” offers a flat island landscape. The National Theatre fits in this landscape, connecting the sky and the sea. It expresses a cultural belonging to the Arab world and its layout is that of an Arab palace, settled around an empty central space. The traditional palace patio is replaced by the main foyer.
The main auditorium is located in the center of this space, encased like a precious jewel. The play of water, shade, and light is present throughout the building. The National Theatre is a landmark that embodies the artistic and cultural dynamism of the Kingdom both regionally and globally. It is designed to accommodate national and international events. It also serves as an urban and cultural center, a place for creation and rehearsal, where artists breathe life daily.
CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

Bahrain National Theatre, Manama, Bahrain by Architecture-Studio
The program of this project includes a main auditorium of 1,001 seats, a flexible auditorium of 150 seats, and exhibition areas. Bahrain, “the kingdom of the two seas,” offers a flat island landscape. The National Theatre fits in this landscape, connecting the sky and the sea. It expresses a cultural belonging to the Arab world and its layout is that of an Arab palace, settled around an empty central space. The traditional palace patio is replaced by the main foyer.
The main auditorium is located in the center of this space, encased like a precious jewel. The play of water, shade, and light is present throughout the building. The National Theatre is a landmark that embodies the artistic and cultural dynamism of the Kingdom both regionally and globally. It is designed to accommodate national and international events. It also serves as an urban and cultural center, a place for creation and rehearsal, where artists breathe life daily.
CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

Bahrain National Theatre, Manama, Bahrain by Architecture-Studio
The program of this project includes a main auditorium of 1,001 seats, a flexible auditorium of 150 seats, and exhibition areas. Bahrain, “the kingdom of the two seas,” offers a flat island landscape. The National Theatre fits in this landscape, connecting the sky and the sea. It expresses a cultural belonging to the Arab world and its layout is that of an Arab palace, settled around an empty central space. The traditional palace patio is replaced by the main foyer.
The main auditorium is located in the center of this space, encased like a precious jewel. The play of water, shade, and light is present throughout the building. The National Theatre is a landmark that embodies the artistic and cultural dynamism of the Kingdom both regionally and globally. It is designed to accommodate national and international events. It also serves as an urban and cultural center, a place for creation and rehearsal, where artists breathe life daily.
CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

Bahrain National Theatre, Manama, Bahrain by Architecture-Studio
The program of this project includes a main auditorium of 1,001 seats, a flexible auditorium of 150 seats, and exhibition areas. Bahrain, “the kingdom of the two seas,” offers a flat island landscape. The National Theatre fits in this landscape, connecting the sky and the sea. It expresses a cultural belonging to the Arab world and its layout is that of an Arab palace, settled around an empty central space. The traditional palace patio is replaced by the main foyer.
The main auditorium is located in the center of this space, encased like a precious jewel. The play of water, shade, and light is present throughout the building. The National Theatre is a landmark that embodies the artistic and cultural dynamism of the Kingdom both regionally and globally. It is designed to accommodate national and international events. It also serves as an urban and cultural center, a place for creation and rehearsal, where artists breathe life daily.
CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

Bahrain National Theatre, Manama, Bahrain by Architecture-Studio
The program of this project includes a main auditorium of 1,001 seats, a flexible auditorium of 150 seats, and exhibition areas. Bahrain, “the kingdom of the two seas,” offers a flat island landscape. The National Theatre fits in this landscape, connecting the sky and the sea. It expresses a cultural belonging to the Arab world and its layout is that of an Arab palace, settled around an empty central space. The traditional palace patio is replaced by the main foyer.
The main auditorium is located in the center of this space, encased like a precious jewel. The play of water, shade, and light is present throughout the building. The National Theatre is a landmark that embodies the artistic and cultural dynamism of the Kingdom both regionally and globally. It is designed to accommodate national and international events. It also serves as an urban and cultural center, a place for creation and rehearsal, where artists breathe life daily.
CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
+
cjwho:

Cooled Conservatories, Gardens by the Bay wins 2013 RIBA Lubetkin Prize by Wilkinson Eyre
Wilkinson Eyre’s Cooled Conservatories, Gardens by the Bay has scooped an International Architecture Award for 2013.
The Chicago Athenaeum’s International Architecture Awards aims to honour the best new buildings and landscape and planning projects designed around the world by the most important architects, landscape architects and urban planners practicing nationally and internationally.
CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
+
nevver:

Secret 7